Tappat tråden

 
Jag har tappat tråden här i bloggen. Glömt vad jag brukar skriva om, vad jag vill skriva om och lyckas inte bara "skriva på". Inez är ju kul och fin men jag pratar ju om henne precis all vaken tid. Det gör att jag både A inte tycker hon är så kul att skriva om B inte har något behov av att skriva om henne. Inte jämt. Det känns inte lika naturligt längre, det blir så krystat om jag varje dag skulle rada upp att hon har minst tolv tänder och går runt och räknar "ett två, ett två" som en tok. Jag känner ju henne nu. Hon är en egen liten person och alldeles för briljant för att jag skulle driva en blogg i hennes ära och dessutom få plats med mig själv. Och jag vill ju ha med mig själv.

Det är ett litet gäng som jag följt sen vi hade våra bebisar i magen och som jag främst bloggar för. Inte för något himla tvång, utan för det är vårt sätt att kommunicera. Det är viktigt för mig och gör mig glad. Nu finns vi på Instagram också, men det blir aldrig riktigt samma sak. Jag älskar vår lilla bloggbubbla och har inga planer på att sluta skriva, även om jag ibland tappar tråden.

Kommentarer
Postat av: fifi

Jag känner lite samma sak. Jag gillar att blogga, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om för tillfället. Egentligen vill jag skriva smarta och kvivka inlägg om feminism och föräldraskap, men jag orkar aldrig. Eller så vet jag inte vad jag ska skriva. Så det blir en massa barninlägg, om än några färre än förr. Och nej, det är inte samma sak som förr, men det är kul att de flesta finns på Instagram!

2012-07-10 @ 20:47:01
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: turez

Dessutom är det sommar.
Och så knatar bebisarna på. De ligger inte där vi lägger dom och därför finns det inte direkt nån tid att sitta här och lovorda de små liven.
Skriv när tillfälle ges och om vad fan du vill hihi
KRAM

2012-07-11 @ 11:27:25
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: Malin Stjernberg

Uppskattar det =)

Men vet vad du menar!
KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0