Detta lilla skitliv


Mår inte helt hundra. Trodde det bara var missnöje över livet men var hos doktorn idag och har så dåliga värden som inte blir bättre av medicinen att han skickade remiss för operation. Dessutom har jag för mycket kalk i blodet och det var ingen höjdare det heller. Så jag ska kissa i en dunk under ett dygn så att kalkvärdena i urinen kan kollas. Sjukt ovärdigt att kissa i en jävla dunk! Skönt ändå att jag gick till doktorn idag, har varit så förkyld i veckan att jag tänkte bangat. Har inte orkat någonting och killen har varit på Öland och haft det kul med sin bror. Imorgon ska han till studion. På fredag ska han spela på Österlen. Kanske hjälpa sin morbror lördag och söndag. Ungefär så håller det på och han fattar inte hur jag kan tycka att det är så inte okej.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fyfan, det är inte lätt alla gånger. <3Ps, blir snart bötfälld förr någon typ av stalking, men brallorna är klara så bara jag har er adress är de dina! Men känn ingen stress, ta det när orken finns etc.Hoppas du får massor med pepp och kärlek.

2012-06-13 @ 23:29:43
URL: http://Http://www.byxan.wordpress.com
Postat av: Sister awake

Kissa i dunk e ingen fara! Fick jag göra varannan dag de sista månaderna när jag var geavid med gustav! Hade ju havandeskapsförgiftning.. Tillslut blev det nästan lite kul att åka och lämna in den! ;)Och gällande det andra.. I perioder e hag ensamstående mamma åxå. Det e verkligen skit!

2012-06-14 @ 06:36:46
Postat av: Hanna

Men fy fan, ibland är allt verkligen skit. Bra att ni tar hjälp, det kommer bli bättre.

2012-06-14 @ 11:16:15
URL: http://hannahannahanna.wordpress.com
Postat av: fifi

Men din stackare! En jäkla tur att du gick till doktorn ändå. Hoppas du blir bra snart!

kram

2012-06-14 @ 22:16:18
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0