Mitt minsta problem


Jag har läst ut boken! Och nu har jag inget självklart val på vad jag ska läsa härnäst. Efter fler besvikelser än någonsin i år och rekord i halvt lästa böcker (Darling River och Munken som sålde sin Ferrari) känner jag mig mycket säker på att min läslust skulle kunna dödas av ännu en tragglig bok full med skit (alltså Munken som sålde sin Ferrari: varför tycker folk den är så himla bra? Den är ju skriven bara för att säljas till typ Agneta Sjödin så att hon kan skriva en liknande bok på svenska och tjäna cash). Så nu vågar jag inte börja läsa någon ny bok förrän jag är bergis på att den är bra. Ändå mitt bästa problem just nu.

Kommentarer
Postat av: johanna

Var det Eld du läste? Jag närmar mig slutet i den nu och sedan ska jag fortsätta på Friheten förde oss hit av Gunnar Ardelius som jag pausade för Eld. Har ingen aning om ifall det är din cup of tea men jag gillar den och om det bara är inspiration som saknas kan jag tipsa om den.

2012-06-04 @ 23:36:11
Postat av: ALFAMAMMA

Jag har helt tappat fattningen för vad som är min kopp te. Det är därför jag har så svårt att välja bok!Eld var det jag läste nu. Väldigt bra bok och perfekt tidsfördriv, men har svårt att känna igen mig i karaktärerna och samma sak med Hungerspelen och det tror jag att jag är ute efter inför nästa bok. Innan dess läste jag Bitterfittan och En dåre fri, om schizofreni. Salome av Mara Lee funderar jag på! Och Moa Herngren!

2012-06-05 @ 11:16:44
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0