Inez pratkvarnFör en vecka sen blev Inez 13 månader. Hon är så rolig nu att jag inte gör annat än skrattar om dagarna. Hon säger "titta" precis hela tiden och ibland får hon feeling och sätter ihop det till "titta-titta". Om hon ser ett djur säger hon "vov"och hon kan säga både "mamma" och "pappa" men även "Hanna" och försök till "Andreas" och "Linnéa" (hennes moster). "Fafa" säger hon om farfar och "tack-tack" när hon får något av sin pappa, men aldrig när hon får något av mig. "Ba" med hårt b betyder boll som är hennes favoritleksak och när hon vet att hon gör något hon inte får lyfter hon upp fingret och säger "aja".

Kommentarer
Postat av: turez

Sötunge!

Det är underbart när de börjar prata sitt egna lilla språk :)

När Alexis stoppat nått olämpligt i munnen så sätter hon fingret i munnen och säger "aaaa" samtidigt som hon gapar och så tittar hon på mig. Då är det bara till att gå dit och ta ut det. Men då kniper hon igen och fnissar.2012-05-26 @ 20:25:06
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: Lena

Så jäkla söt unge! Hihi, ser framför mig "aja" och fingret :) Elsa säger "ajaj" när hon är påväg att göra något hon inte får. Rätt så praktiskt med en förvarning så.

2012-05-26 @ 21:58:47
URL: http://ordagranna.wordpress.com
Postat av: fifi

Vad hon kan, och vad charmig hon måste vara!

2012-05-27 @ 21:05:05
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Susanna

Men gullunge! Älskar frisyr'n <3

2012-05-28 @ 19:31:21
URL: http://menvisst.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0