Detta med vardag

 
Alltså vilken enorm omställning att gå från långtråkig föräldraledighet till att hela livet snurrar på i hundra knyck! Jag trodde först att det var omöjligt att få ihop och blev lite lack på varför ingen sagt att det är en orealistisk dröm med ett okej vardagsliv. Men som med det mesta andra (delarna man påverkar själv, såklart) verkar det gå att få ihop rätt bra med lite knep och knåp (och jämställdhet!). Så nu har vi här hemma lugna mornar, mysiga kvällar och på dagarna har Inez det roligt på föris och vi föräldrar det ganska härligt med vad vi nu sysslar med för dagen. Jag pluggar mest, sliter mitt hår och även om det är ovant och utmanande så är det ändå precis vad jag vill göra just nu.

Sånt jag inte har lyckats få med i konceptet vardag: fritid, avslappning, middagsplanering, matlagning, umgänge med vänner, färga utväxten, sätta upp tavlor i nya lägenheten, hinna köpa skolväska, torka golvet, rensa bland Inez urväxta kläder. Men det känns okej. Jag klurar nog ut hur man gör snart.

Kommentarer
Postat av: turez

En sak i taget så går det nog bra. Lycka till!

2012-10-04 @ 20:03:58
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: fifi

Kan tänka mig att det inte är helt lätt att pussla ihop allt! Men kul att det känns så pass bra ändå. Jag läser ju en kurs på 50% nu och jag tycker att bara det lilla får mig att leva upp.

2012-10-06 @ 19:41:03
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Marie

Nä, det känns ibland som det mest är hem - jobb - föris - hem - föris - jobb - hem. Skönt att ni funnit en balans ändå!

2012-10-07 @ 17:53:09
URL: http://hjartatmitt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0