Bara lite manisk sådär


Jag har en hel solig dag till mitt förfogande och vill helst: ingenting. Ska nog dra med mig killen till något sunkigt thaihak och käka buffé. Kladda ner tallrikar och bestick med jordnötssås utan att behöva diska efteråt. Konstaterande: är jag gravid alltför länge till blir det här beteendet nog sjukligt. Åt mitt frukostknäcke över diskhon i morse för att slippa smula ner golv eller bord.

Men jag vill så jävla ogärna komma hem från bb till ett ostädat hem. Det har verkligen varit min mardröm i flera veckor. Till och med fått mamma att lova att hon åker hit och diskar ifall vi inte hinner lösa det under värkarna.

Kommentarer
Postat av: erika, 19 år och blivande mamma

håller med! jag går och smådammsugar lite överallt varje dag och plockar HELA tiden för att OM det skulle starta så vill man ju komma hem till ett städat och fint hem! är väldigt nervös för hur det ska bli när vi kommer hem från BB... Mannen har lovat att "ta över", men jag tvivlar verkligen!!

2011-04-09 @ 12:09:58
URL: http://aaaprilmamma.blogg.se/
Postat av: Susanna

så känner jag med! vilket resulterat i att jag, istället för att vara ute och njuta av solen, har skrubbat och skurat varenda jävla vrå i lägenheten idag. varför liksom? det är ju fan nästan två månader kvar!

2011-04-09 @ 13:55:56
URL: http://menvisst.wordpress.com
Postat av: Barnens Hjältar

Känner definitivt igen den där känslan, man boar liksom in sig genom att städa :-)

Tack tack för alla snälla ord :-)

Kram!

2011-04-09 @ 17:24:09
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Erika: Jag hoppas att man får någon bra balans sen när bebisen har kommit. Så hemmet inte blir till ett kaos, men att man heller inte mår för dåligt av att det inte kan vara perfekt jämt.Susanna: Men den där solen! Den är helt fantastisk och superfin, men den tar ju fram varenda dammkorn eller fettfläck i hela lägenheten! Inte konstigt att man inte kan gå ut!Madde: Det verkar gälla nästan alla mammor!

2011-04-09 @ 23:42:18
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Carolina

Känner igen det där. Jag var ju sjukskriven och kunde inte städa innan förlossningen men jag försökte så gott jag kunde med att plocka och fixa så att det skulle vara fint vid hemkomsten, men det är svårt när man har hundar som skitar ner dagarna i ända. haha.. Dock hade jag sån tur att sambon, min syster och min svärmor hade en riktig genomkörare av huset och städade det från grund till tak kvällen innan jag och Wilda skulle komma hem. :)När är det nu er lilla bebis är beräknad? Jag har lite dålig koll känner jag. ;)

2011-04-12 @ 14:54:32
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Carolina: Det finns ett inlägg som publicerades för någon vecka sen eller två som handlar om den beräknade förlossningen. Men det senaste datumet är 14/4.

2011-04-13 @ 22:40:06
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0