Beräknad födelse


Några av er har undrat när datumet för beräknat födelse är. Då vi har fått olika datum som kan tyda på att bebisen växte dåligt i början (p.g.a obehandlad giftstruma och medicin mot annat) så har vi valt att inte grubbla på det. Ingen vill ju att ens bebis ska växa dåligt. Enligt sista ligget (som vi har koll på eftersom min kille är musiker och reste iväg efteråt) och ägglossning och grejer så var BF 27/3-1/4. Bebisen har alltid följt SF-kurvan och utvecklingsfaser med dessa datum, vilket har känts lättande för hjärtat. Men istället för att räkna ner till ett datum, som ändå i princip aldrig stämmer. Så har vi räknat med att det blir förlossning innan den 14/4, helt enkelt. Och därmed haft 27/3 som ett mål.  

Så det komma en bebis vilken dag som helst. Nu har jag färgat håret också så jag är så gott som redo!

Kommentarer
Postat av: Susanna

Det där med BF är en rätt märklig företeelse tycker jag. Man räknar ju att det är normalt att föda inom en ram av fyra veckor. Knäppt!

Jag vet att min bebis kommer absolut senast runt 6/6, för då är jag garanterad en igångsättning om h*n inte redan kommit.Gött med färg i håret. Man vill gärna vara snygg när man föder. Kanske inte just då, men när man kollar på bilderna några år senare är det lite jobbigt om man skäms över sin frisyr. Det gör jag när jag visar bilder från stora killens bb-tid!

(Man=jag)

2011-04-06 @ 10:45:19
URL: http://menvisst.wordpress.com
Postat av: Josefine

det är ju faktiskt lite märkligt att man får ett datum som aldrig stämmer ? men ändå skönt att man har något slags mål att sikta mot :) jag är också så gott som redo, kom ut nuu !!

2011-04-06 @ 11:03:53
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: erika, 19 år och blivande mamma

hehe, jag har också färgat håret så jag är fit for förlossning ;) måste ju se bra ut på förlossningsbilderna!

2011-04-06 @ 13:17:46
URL: http://aaaprilmamma.blogg.se/
Postat av: fatima - Isayah's & Eliyah's mamma.

♡☆Tusen tack för gratulationerna ☆♡

2011-04-06 @ 14:12:18
URL: http://www.thistakes.com/
Postat av: fifi

Jag önskar att jag hade tänkt mer som du och inte varit så fixerad vid BF. Nu tänker jag dock att det blir ingen bebis den här veckan åtminstone, utan tänker att det dröjer minst en vecka också försöker jag hitta på en massa projekt att hålla mig sysselsatt med och som jag vill hinna avsluta innan bebisen kommer.

2011-04-06 @ 17:04:00
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: alfamamma

Susanna: Fast jag känner på mig att jag kommer att se helt förstörd ut i alla fall. Trött, sliten och svullen. Men säkert himla lycklig! :)Josefine: Snäll bebis du har som lyssnar på dig!Erika: Prio nummer ett! :)Fifi: Själv tänker jag att det inte gör något ifall bebisen väntar till söndag eller måndag. För det är ju ganska mysigt med helg!Det där med projekten kör jag ju med också. Men nu har det nog gått lite överstyr. Det är nästan så att jag då och då blir lite rädd för att bebisen ska komma innan jag hinner bli klar!

2011-04-07 @ 15:34:46
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, snart bebis alltså? Gud vad spännande. Och mysigt. Jag är nästan lite avundsjuk på att du fortfarande har förlossning och nyfödd-tiden framför dig (ja jag tillhör de där knasbollarna som tycker att förlossningen var rolig och underbar och bästa timmarna i mitt liv och inte smärtfyllt överhuvudtaget. Mest fysiskt ansträngande, med flera dagar av jordens träningsvärk efteråt. Knäppt.)

2011-04-07 @ 17:38:07
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Jessica

Spännande! Jag färgade också håret innan, kändes hur bra som helst att det lyste lite extra. :)

2011-04-07 @ 18:19:18
URL: http://nettelbarn.wordpress.com/
Postat av: alfamamma

Sandra: Jag tänker också på förlossningen så, som fysiskt ansträngande. Jag har ännu inte börjat oroa mig ett dugg för smärtan. Är mest nervös över att få ett litet knyte att ta hand om!Jessica: Det är ju verkligen ens egen höjdpunkt i livet, då ska man bannemej få vara extra snygg!

2011-04-08 @ 09:37:21
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0