Det snurrar i min skalle


Det här är vad jag grubblar på idag. Inte ett dugg konstruktivt eller klokt, bara fakta. Har helt enkelt för mycket tid och alldeles för lite att göra.

- Vad ska jag jobba med när föräldraledigheten är slut? Ska jag börja plugga igen? Ska jag uppfylla drömmar eller bara tjäna cash? Ska jag försöka utveckla någon färdighet under föräldraledigheten?

- När kommer bebisen? Borde jag packa en bb-väska för att slippa springa runt med packningslista och värkar? Finns det något mer jag borde passa på att göra innan födseln? Kommer bebisen att gilla mig?

- Hur ordnar man ett fredagsmys som urskiljer sig från fredagsmyset man har flera dagar i veckan? Duger det med mat och film eftersom man ändå aldrig orkar styra upp något annat? Och vad tusan ska vi äta då?

Kommentarer
Postat av: Killmamman

ett som är säkert är i alla fall att bebisen kommer att älska dig :)

2011-04-08 @ 20:10:44
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: turez

Väldigt bra frågeställningar som jag i allra högsta grad kan relatera till i detta nuet.Jag har funderat på precis det, med fredagsmyset. Idag så grillade vi, dukade det fint och hade trevliga samtal. Nu äter sambon chips samtidigt som vi kollar på talang :)BB-väskan är nog bra att ha redo, så ta tag i det.

Tänk inte så mycket på vad som ska hända när du inte är föräldraledig längre. Finn dig i nuet tillsammans med familjen. När du gått halva föräldraledigheten kan du försöka tänka ut vad du ska göra här näst.2011-04-08 @ 20:33:01
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: Jenny (Bor i Helsingfors - BF 27/3)

Tack för dom peppande orden! :) Och du är inte ensam om alla dom där frågorna och funderingarna, men stressa inte upp dig allt för mycket, du hinner tänka och ändra dig flera gånger innan det faktiskt är dags att välja :) Kram kram

2011-04-08 @ 21:10:55
URL: http://helsinkijempa.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Killmamman: Men man kan ju ändå grubbla på det! Jag menar, anknytningen måste ju kunna strula från båda hållen?Turez: Vad det gäller fredagsmyset så löste jag det så att jag hjälpte till med maten för en gångs skull. Annars brukar han alltid, alltid laga den.Tack för din kommentar. Känns himla bra att läsa!Jenny: Nej, klart. Men åh, man har ju så himla mycket tid att bara TÄNKA!

2011-04-09 @ 09:01:04
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Har du inte packat BB-väskan än! PACKA! :) Bebisen kan ju komma när som helst!Vi var visserligen hemma med värkar i 22 timmar innan vi åkte in, så då hade vi kunnat packa, men vi packade innan. Skönare så för då vet man att allt är med, då kan man dubbelkolla. När man har värkar är liksom tankarna på annat håll... :)

2011-04-09 @ 09:05:47
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Tina: Jag har i alla fall skrivit en väldigt detaljerad packningslista, som jag tänkte att killen får ta hand om ifall jag har för ont! (men så ont har jag inte tänkt att ha, hela tiden...)

2011-04-09 @ 23:35:43
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0