Möte med barnmorskan


Träffade barnmorskan igår. Hon tackade för den här tiden och sa att hon tyvärr inte hade tid att hälsa på mig på bb, eftersom hon bara jobbar halvtid. Ändå fick jag en tid på måndag ifall-ifall.

Mina värden var som vanligt bra och mitt sf-mått var på rekordhöga 38 centimeter. Känns gigantiskt! Mitt projekt med orken har inte gått riktigt så bra som tänkt, jag är bergis på att jag dricker för lite blutsaft (så dubblar dosen från och med idag). Men värdet låg i alla fall på 111 - så det var en förbättring! Och jag har märkt av att jag orkar mer rent fysiskt. Trots nätter som bara blir värre och värre. Ja, precis allting blir värre och värre. Så nu tycker jag att bebisen snart kan komma ut. Men jag får lite dåligt samvete över att jag är mer trött på graviditeten än vad jag är otålig på att få en bebis.

Kommentarer
Postat av: Liw

När är det ni hade/har bF?haha, ja hon är söt, det kan jag hålla med om :-)

2011-04-12 @ 19:01:36
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Rebecca

sv: Jag är från växjö, eller rättare sagt Alvesta. Är du också från Smaauland? :)

2011-04-12 @ 19:27:59
URL: http://dimmigadagarna.blogspot.com
Postat av: Marie

Förstår att du är trött och jag längtade också mer efter att få vara ogravid än efter bebisen. Dåligt samvete är det sista du ska ha!

2011-04-12 @ 21:44:36
URL: http://joelly.se/lillafluffego
Postat av: alfamamma

Liw: Idag är det BF enligt sista ultraljudet!Marie: Vad skönt att höra! Tycker fortfarande allt det här med att föda barn är så surrealistiskt så jag kan fortfarande inte riktigt glädjas åt det så det överglänser alla krämpor.

2011-04-14 @ 08:59:12
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0