Orken


Vi stannar kvar i skogen över natten. Det var överraskande skönt att komma ifrån lägenheten, den är så mysig men det är svårt att undvika känslan av fängelse. Jag orkar ju nästan aldrig ta mig ut och hitta på saker längre. Orken och motivationen är så gott som noll. Ibland undrar jag hur tusan jag ska orka gå igenom en förlossning. Hur mycket jag än sover så är energin på minus. Det gör mig hela tiden på helspänn, nästan lite orolig att det ska sätta igång "innan jag fått vila". Men man orkar ju. Man har ju inget val.

Kommentarer
Postat av: Killmamman

det kommer att gå bra, energin infinner sig när det väl är dags :)

2011-04-03 @ 08:35:12
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Miss M

Har vant mig vid tanken och känslan av att vara helt urmattad! Sover knappt ngt längre! Hoppas på de där urkrafterna de pratar om!10+ idag, blö!

Postat av: Jenny (Bor i Helsingfors - BF 27/3)

I know the feeling! Som nu har jag sovit till 11 varje morgon, ändå så känner jag mig trött hela tiden.. Men jag tror att när det väl sätter igång och man ska in och föda så är man så taggad på att få ut bebis att man inte tänker så mycket på tröttheten :)

2011-04-03 @ 11:12:36
URL: http://helsinkijempa.blogg.se/
Postat av: fifi

Hoppas du får lite vila i skogen!Ja, jag hoppas att det där blir de sista magbilderna!

2011-04-03 @ 11:44:42
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Josefine

förstår hur du känner dig ! det är samma sak för mig, men man får verkligen försöka att rycka upp sig och bita ihop de sista dagarna nu.. det kommer ju vara värt allt sen :)

2011-04-03 @ 12:11:16
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: lovisa/polichinelle

svar: musikquizet var på harrys i växjö!

2011-04-03 @ 12:46:27
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: alfamamma

Killmamman: Och tur är väl det!Miss M: Jag tror jag ska gå i ide helt nu. Bara datorn och sängen, färdigmat och Sex & the city. Vet inte hur jag annars skulle kunna ladda energi.10 dagar närmare bebis raring!Jenny: Jag hoppas verkligen det också. Men ibland börjar man ju undra...Fifi: Det löste sig med lite vila, önskar jag kunde stannat och sovit i en vecka eller så.Josefine: Det kommer det verkligen vara. Man hoppas ju att man har ork sen när bebisen har kikat ut också, då behövs det ju mer än någonsin!Lovisa: Åh, det har jag tänkt gå på flera gånger!

2011-04-03 @ 17:08:08
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Liw- mamma till Mait och mini i magen

Jag förstår inte heller hur man ska orka en förlossning, men det gör VI. Konstigt nog så verkar det finnas hur mycket reservkrafter som helst när det kommer till just krystandet. och snart är det över :-)2011-04-03 @ 19:54:54
URL: http://www.liwetochvardagen.se
Postat av: alfamamma

Liw: Jag tycker det låter lovande, men jag ska ändå försöka fylla på energin på något sätt. Man ska ju orka med både omställningen och så ta hand om bebisen sen också!

2011-04-04 @ 11:40:07
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0