Status på en gravid kropp


BF + 3 och mina sömnproblem är åter tillbaka. Tror jag har lyckats skrapa ihop ungefär två timmars slumrande i natt. Men det var fint så länge det varade, tror jag kommer ha stor nytta av all sömn jag fått i veckan. Det går inte att lagra energi, men det måste åtminstone gå att lagra positivt tänkande! Annars mår kroppen som vanligt, det är molvärk och sammandragningar men utan någon vidare regelbundenhet, det håller på mest hela tiden. Och någon konstig diffus känsla i ländryggen. Jag skulle beskriva det för killen igår, men han förstod inte riktigt vad jag menade med "det känns som om jag liksom mår illa, fast i ryggen". Som pricken över i hänger jag på toaletten väldigt mycket. Kul att min kropp prioriterar det framför sömn. Min kropp är verkligen spexig!

Kommentarer
Postat av: Lena

Absolut att det går att lagra positivt tänkande. Heja dig!

2011-04-17 @ 11:05:32
URL: http://ordagrann.webblogg.se/
Postat av: Louise - väntar på min skatt

Ja men det är ju endå inte så bara, det är pest endå :( Det är nu man känner att det verkligen är okej att tycka synd om sig själv haha, jag gör det iaf! :P jo, jag tycker folk redan veckan innan bf lixom checkade läget och slog en signal då och då bara för att försäkra sig om att det inte kommit någon bebis.. riktigt jobbigt!

Hoppas eran bebis vill kika ut snart, själv har jag nästan gett upp hoppet om att det ska starta av sig självt.. även fast jag egentlgen vet att 6dagar över tiden är rätt normalt.... suck haha.kramis

2011-04-17 @ 11:06:57
URL: http://loojsen.blogg.se/
Postat av: Killmamman

hoppas bebis vill komma snart nu då! :) jag förstår att det känns tungt, vissa dagar håller jag på att bli tokig och då är det ändå 6 v kvar till BF... :)sv: kan man absolut. men jag tänker att de här kanske är liiiiiiite bättre för att få till rumpan igen… :)

2011-04-17 @ 11:27:23
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Linda

Hehe, du berättar om alla "snart-dags-att-föda-symptom" Gött det, snart är hon här! :)

2011-04-17 @ 11:29:48
URL: http://sisterawakesfunderingar.blogspot.com
Postat av: Anonym

hoppas bäbis vill titta ut snart! :)

2011-04-17 @ 11:39:04
URL: http://jossanjossan.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

När man börjar springa på toaletten allt oftare så brukar det betyda att det närmar sig!

Hoppas det blir snart nu!!

Förstår precis vad du menar med att må illa i ryggen ;-)

Ja grilla är finemangsan det. Ja jag kommer nog skriva lite hur det går med viktminskningen. Första graviditeten gick jag ner allting jättefort och till och med några extra kilon, likadant med de två nästkommande. Då var jag ju mycket yngre så kroppen återhämtar sig bättre då. Nu får man tyvärr jobba för det ;-)

2011-04-17 @ 11:47:41
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Susanna

Heja bebis friskt humör! Kom ut nu.

Hoppas du får sova bättre inatt. Har du testat att ha en kudde mellan benen? Jag har en där och en under magen. Det hjälper lite. Förutom när jag måste vända mig hela tiden, då är det mest bökigt.

2011-04-17 @ 12:31:05
URL: http://menvisst.wordpress.com
Postat av: i min lilla lilla värld

Det är ju såååå segt att gå över tiden. Jag gick över 4 dagar. Jag kände dock INGENTING på hela dagen och på kvällen vid 7 sa det bara PANG! 4 timmar senare var Wildingen ute =)

2011-04-17 @ 12:48:10
URL: http://saratilling.se
Postat av: Jos

Finns inget som är så jobbigt som att inte kunna sova ordentligt, men förhoppningsvis stämmer det som du skriver att det går att lagra positiv energi :) Så spännande att det är så nära ändå, jag har börjat längta som en galning efter att det ska bli min tur. Lite tidigt med tanke på att jag har nästan 7 veckor kvar..

Postat av: turez

Att sitta på toaletten å skita är ett bra tecken. Tarmarna tömmer för att göra kroppen redo inför förlossning. Ont i ryggen är också bra!

Lyxigt du har det haha.

Jag går här med endast förvärkar.

2011-04-17 @ 13:55:11
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: alfamamma

Lena: Tack raring!Louise: Jag har också nästan tappat hoppet om att det ska starta av sig själv. Inte för att jag är negativ, utan snarare för att det faktiskt känns så o-v-e-r-k-l-i-g-t.Killmamman: Jag vill ju ha ut bebisen innan påsk! Har inte haft möjlighet att fira påsk med släkten på flera år och det verkar som om det kan gå i stöpet i år också...Linda: Jag hoppas det! Skulle bli så glad om hon kom inom en sådär tre dagar!Jossan: Ja, i magen kan det ju inte vara så kul längre!Madde: Skönt att du förstår känslani ryggen! Jag har redan börjat grubbla på det där med viktminskning, eller kroppsformning snarare. Har ju ingen aning om hur kroppen kommer se ut efter förlossningen och det är så lätt att göra saker lite för mycket, lite för extremt (iaf för mig, liten antingen eller). Men man måste ju ha energi att ta hand om pyret också!Susanna: Utan kudden mellan benen hade jag nog aldrig kunnat sova! :)Sara: Det låter hoppfullt! Jag behöver inte ha bebisen precis nu, men vill så gärna att den kommer ut till påsk så att vi kan fira påsken med min släkt. Så gärna innan BF+7!Jos: Fast sista sex-sju veckorna tycker jag att tiden bara har sprungit förbi. Innan dess var graviditeten olidlig!Turez: Vi får se, känns som om det har varit tillräckligt mycket falska alarm för att jag inte ska tro på att det sker innan jag får väldans ont!

2011-04-17 @ 14:44:50
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Du har en liten envis bebis i magen, precis som jag ;) Hihi, hoppas du slipper gå över allt för långt och behöva igångsättning. Måste vara bättre med en naturlig start =) håller ttummarna för dig!!

2011-04-17 @ 14:55:21
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Anna-mamma till Vincent

Tack för tipset:).Hoppas du slipper gå över så mycket mer och snart får din bebis i famnen. Själv fick jag på bf +14, väldigt jobbigt att gå över så mycket. Blev igångsatt bf+13 av psykiska skäl. Kram

2011-04-17 @ 21:10:54
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0