Urlandet


Idag ska jag ta bussen ut på landet. Urlandet. Till det lilla samhället där jag har växt upp. Det kommer vara mitt sista besök där utan bebis. Det känns helt galet surrealistiskt. Jag packar handväskan med hårfärg från Jane Hellen och tar min kille i handen, äter mammas mat och blir retad av storebrorsan.

Nästa gång jag åker dit kommer mycket att vara som vanligt men handväskan kommer ha blivit förvandlad till skötväska och famnen är full av bebis. Jag kommer att gå undan då och då, inte för att hångla med killen utan för att mata mitt barn. Och så ensam som jag har känt mig i det där huset genom åren, så ensam kommer jag aldrig att känna mig igen.

Kommentarer
Postat av: Tess

Oj..kunde varit en text ur mitt egna liv.Jane Helen färgade jag alltid mitt hår med när jag var tonåring, eller blekte rättare sagt men sen försvann märket mystiskt från hyllorna och nu är det tillbaka igen..hmm..kanske skulle våga mig på det igen! :D Ska ju bleka håret men tänkte vara lite snällare mot skallen..

Du får väl reta tillbaka storebrorsan.. ;)2011-04-02 @ 12:06:45
URL: http://kakaombord.blogspot.com
Postat av: Miss M

Jag vet precis vad du menar! Den där känslan kommer över mig allt oftare; oj, det var kanske sista Fredagskvällen vi satt här bara jag och Mr H, oj, detta var kanske sista gången vi gjorde detta utan bebis etc etc...Lika surrealistiskt som underbart =)

Postat av: Jenny (Bor i Helsingfors - BF 27/3)

Det gör man ju garanterat! Haha :D Men då är man ju ännu mer peppad på att göra något åt saken när man har massa nya fina kläder ;)

2011-04-02 @ 15:26:52
URL: http://helsinkijempa.blogg.se/
Postat av: Sanna - Mamma till Isabella!

Sv: Ja, det var verkligen en häftig upplevelse. :)När är det dags för dig nu då? Det kan ju inte vara lång tid kvar? :O

2011-04-02 @ 20:42:17
URL: http://saaanna.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Tess: Till och med lukten av Jane Hellen blir man alldeles nostalgisk av! Så helt värt en blekning tycker jag, tror produkterna är snällare nu än vad de varit tidigare.Miss M: Men likväl kommer nästa fredagskväll.... bitterSanna: Det är dags vilken dag som helst! Men jag tror inte den kikar ut förren den 12:e kanske? Just nu känns det inte alls som om någonting är på g.

2011-04-03 @ 17:12:40
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0