Världens största grej


För mig var det världens största grej att lägga ut en bild på mig själv. Att bli offentlig efter så lång tids anonymt bloggande. Vet inte hur jag känner inför detta. Vet bara att jag känner mig ganska barnslig som velar. Men jag kände att jag var skyldig er en bild, jag har ju sett bilder på nästan alla er. Ni är ju mina kompisar nu, klart ni ska få ett ansikte på mig! Funkar det inte så?

Kommentarer
Postat av: madde

Jopp! Förstår vad du menar, men Kul med ett ansikte:)

2011-04-15 @ 00:14:21
URL: http://enmandel.blogspot.com
Postat av: Sisterawake

Jag skulle kommenterat din bild igår redan, men nåt kom emellan. Jag blev jätteförvånad att du lagt ut en bild på dig själv eftersom du inte gjort det tifigare. Men skitkul att få ett ansikte på dig! Alltid kul att ha ett ansikte på den vars delar av dens liv man följer! :)

2011-04-15 @ 07:34:27
Postat av: Susanna

Jag har ju inte följt din blogg så länge så jag visste inte att det var en grej. Att du varit anonym. Cred till dig då som visat dig nu! Jag tycker det är grymt.

2011-04-15 @ 08:32:54
URL: http://menvisst.wordpress.com
Postat av: alfamamma

Madde: Det är ju så det är. Blir mycket enklare att sätta sig in i situationer då. Varje liten pusselbit i bloggen hjälper ju till att bilda ens uppfattning.Sisterawake: Det är ju det! Tanken har ju varit att jag inte ska vara så himla anonym, men jag får ta det med små små steg. :)Susanna: Nej, det är ju inte så lätt att veta! Fick en sån identitetskris när jag blev gravid, vem skulle jag vara nu? I samma veva flyttade jag och bytte stad, vilket ledde till att majoriteten av mina vänner och bekanta faktiskt inte vet om min graviditet. Det var en stor del till min anonymitet, jag behövde ett "privat" andningshål på nätet.

2011-04-16 @ 13:46:23
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0