1 år och redan en säck potatisMin babygirl har feber och sitter som en säck potatis i pappas famn och kollar barnteve. Jag skulle på teater vid ett men har ställt in, visst suktar jag efter både kultur och egentid, men jag kunde bara inte med att lämna henne hemma när hon är sjukis. Inte när aktiviteten är en bussresa bort. Hon har nästan aldrig haft feber innan, så vi är lite ovana här i hushållet. Ska bli mysigt när hon är lite större och man kan göra det extra kul när hon är sjuk. Lagom-sjuk. Plocka fram en ny bok, äta något som kanske inte smakar så mycket men som är mysigt och kolla på film. Nu blir det mest gos, I drömmarnas trädgård och pasta sedani. Det är hennes bästa. Inget är ju riktigt kul när man är sjuk. Och det är så svårt att läsa de små livens tankar. Det tog lång tid innan vi ens fattade att hon fått feber. Vi trodde ett tag att hon blivit tonåring, eftersom hon ömsom skrattade och grät. Sa jag att jag älskar Alvedon?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh, känner känslan. Vi hade ju nyss 40grader feber här hemma. Det var, som tur är, mest mysigt denna gång.

2012-04-24 @ 15:40:22
URL: http://wordpress.bitterochljuv.com
Postat av: Marie

Ja, igenkänning här med. Han fick feber för första gången och för första gången på länge sa vi till varann "Jaha vad gör vi nu?"

Krya på sig, Iris!

2012-04-24 @ 19:41:29
URL: http://hjartatmitt.wordpress.com
Postat av: fifi

Men precis! Folk pratar om hur mycket de hatar att VAB:a, men jag ser fram emot att vara hemma med en småfebrig unge, äta glass tillsammans, titta på film och så.Men krya på lilltjejen!

2012-04-24 @ 22:09:27
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: turez

Lika här. Hon har aldrig haft feber innan men inatt slog det till och vi anade direkt när hon var så otröstlig att det var feber eftersom att hon fått vaccination igår. Inte lätt men Alvedon lättar, verkligen :)

2012-04-25 @ 08:51:34
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: ALFAMAMMA

Är nog inte lika kul när man är sjuka samtidigt. I maginfluensa...

2012-04-26 @ 15:11:47
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0