Hur gör man?


Inez kom in på förskolan vi ville! Hurra! Det var en VÄLDIGT god nyhet.

Nu vet jag bara inte vad vi ska fylla i på lappen. Om varken jag eller hennes pappa har jobb (jag arbetslös, han sjukskriven) inte ska vi fylla i heltid då? Det sa svärmor och hon måste ha FEL. Max 15 timmar i veckan får man ha här i kommunen som arbetslös. Då lurar man ju systemet om man skriver heltid på lappen och sen vill ha bara 15? Det är ju inte schyst! Eller rätt.

Kommentarer
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Fast när jag frågade om det där så sa hon att fyll i att ni ska ha henne där 15 timmar och om du får ett jobb så är det bara att ändra det direkt. Platsen är ju er hursomhelst :)Och grattis till platsen! Vi fick också den vi ville ha, känns himla bra :)

2012-05-05 @ 19:58:57
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: turez

Jag inväntar fortfarande svar ifrån förskolan vi vill ha och den vi håller tummarna för.

Lika är det här i vår kommun. Min sambo jobbar heltid och jag är arbetssökande när hon ska börja på förskolan och då får hon gå 15 timmar. Jag har till och med hört att det går med 20 timmar men då att det kostar. De där 15 timmarna är gratis, iaf här.

Kram

2012-05-06 @ 19:29:18
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: Marie

Grattis till förskoleplats! Kul att ni fick där ni ville ha plats! När börjar hon?

2012-05-06 @ 22:47:14
URL: http://hjartatmitt.wordpress.com
Postat av: ALFAMAMMA

Angelica: Vad kul att ni också kom in på platsen ni ville ha! Tack för hjälpen, vi fyllde i max 15 så ringer vi om någonting ändrar sig.Turez: Jag håller tummerna för er också! Bra förskola är ju viktig. Men jag tror att det blir ganska bra vilken man än kommer in på. Fast man ska gå på magkänsla.Marie: Tack! Hon börjar augusti-september. Känns som om det är VÄLDIGT nära. Hade nog kunnat tänka mig att vänta året ut.

2012-05-07 @ 11:26:22
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0