Sånt man gör när man är storInez och hennes tjusiga tänder var hos tandis för första gången idag. Det var kul och vi fick välja en tandborste till henne. Jag hade nog tagit en i varje färg om tandsköterskan inte hade kollat så noga. Älskar tydligen pasteller. Annars var det mest varningar om ammande på natten och beröm för att vi inte ger henne sötsaker. Nästa besök är om ett år och jag peppar redan det här med gratis tandvård. Är ej så politisk i bloggen men tycker det är förjävla dåligt att tandvården är en klassfråga och tycker att ALLA borde ha gratis tandvård.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gud vad gullig!Och håller helt med om tandvården. I höstas, när jag jobbade och därmed betalade lite mer i skatt, njöt jag vid varje lön. Känslan av att ge tillbaka lite men framför allt vara med och bygga vår gemensamma välfärdsstat. Ev. min bästa lyckoshopping :)

2012-05-16 @ 09:23:57
URL: http://wordpress.bitterochljuv.com
Postat av: turez

Hon hade inte några tänder den där damen. Hela käften full ;)

Min dam har "endast" fyra stycken.

Inga hål då med andra ord?

Det är väl skillnad på vad en själv har. Jag har inte varit hos tandis på säkert fem år, just för att jag måste betala för det nu för tiden.

Och går jag dit vet jag att det blir en dyr historia även om jag försöker sköta min munhygien så jag håller med dig. Dra ned kostnaderna i alla fall :)

2012-05-16 @ 10:37:22
URL: http://turez.wordpress.com
Postat av: fifi

Håller helt med om tandvården, det är hemskt att det ska vara en klassfråga!Och vi var på första tandisbesöket strax innan jul, blev tillsagda att inte amma på natten, jag ba' as if...

2012-05-17 @ 19:47:19
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0